Kissahoitola Rebecca

                               Tietoa

 

 

Mitä on hyvä tietää kissan asumisesta hoitolassa,kissat asustavat jokainen omissa "kissayksiöissään" josta näkevät muitakin asukkaita, ja on mukava seurailla toisten touhuja.

Kaikilla kissoilla täytyy olla voimassa olevat rokotukset hoitoon tullessaan (kissarutto+flunssa) rokotuskortti mukaan, muistathan myös madotuksen.

Kaikissa "kissayksiöissä " on ulkoilu mahdollisuus, isommat ulkoilupaikat ovat käytössä ympäri vuoden,ulkoiluun tottuneen kissan voi näin halutessaan talviaikaankin päästää ikkunan kautta ulkotarhaan joksikin aikaa ulkoilemaan ja sitten jonkin ajan kuluttua takaisin sisään.

Muissa yksiöissä on ulkoseinässä verkotettu hylly sinne pääsee myös ikkunan kautta istuskelemaan ja tarkkailemaan maisemia, mutta nämä ovat yleensä käytössä vain kesäisin kun on lämmin ja ikkunoita voi pitää auki.

 

Mitä tarvitset mukaan kissalle hoitola vierailun ajalle:

 

 Kissalle on hyvä ottaa mukaan kaikki tutut tavarat, yksi tai kaksi pehmustetta nukkumapaikoiksi, leluja ja oman puhtaan hiekka-astian + hiekan,ehkä pienen maton lattialle,näin kissa tuntee olonsa kotoisaksi,kun on omat tutut tavarat mukana.

(Meiltä löytyy täältä myös tarvittaessa hiekka-astia,hiekka  + 10e  ja ruokakupit jos omia ei halua ottaa mukaan.)

Myös rokotuskortti tarvitaan mukaan.

Hoito maksetaan  kissaa tuotaessa.

 

Kissojen tuonti ja hakuajat ennalta sovitusti aamupäivisin 10.30 -11.30 tai iltaisin 18.30 -19.30 välillä.

(lauantaisin vain aamupäivä-aika ja sunnuntaisin ilta-aika.)